I Believe – Jevnt fra Spain

I Believe – Jevnt fra Spain

Nå er de amerikanske spanjolene klare med tsitt redje album I Believe. Og det har blitt en helt ålreit plate. Men om sant skal sies, skuffer likevel Spain litt denne gang.

Mens debuten var vellastet med låter som evnet å sende frysninger nedover ryggen hos lytteren med sine magiske og lett forføreriske og melankolske popstemninger, skjer ikke noe lignende like ofte på I Believe. Albumet holder riktignok en jevn og god standard, men mangler de helt store høydepunktene, slik som nevnte Spiritual utvilsomt fortonte seg på debuten.

Men her finnes likevel mange godbiter. Åpningslåten She Haunts My Dreams, den litt Grant Lee Buffalo-aktige You Were Meant For Me og Mary varmer et melankolsk pophjerte. Disse låtene gjør nok sitt til at albumet kanskje ikke blir så altfor raskt glemt. Josh Haden og resten av bandet har levert enda et godt musikalsk produkt, selv om I Believe må belage seg på å leve i skyggen av debuten The Blue Moods Of Spain

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.