Lunatic As You Are – Mer tilgjengelig fra Ring

Lunatic As You Are – Mer tilgjengelig fra Ring

Borte er samplingene og loopene som enkelte fant forstyrrende og andre besnærende. Tilbake står da fire lavmælte countrylåter som er atskillig lettere å komme innpå. Heldigvis har Ring likevel beholdt særpreget, og kvaliteten på låtene her er minst like bra som sist.

Tittellåten inneholder en solo med åttitallsfenomenet kazoo (sist hørt på Franklins’ tragiske Bombadilla Life, men resultatet her er en god del bedre, for å si det slik), mens de to siste sangene her er krydret med en lekker trompet som gir det hele et preg av Calexico.

Ring er fortsatt en betydelig norsk undergrunnsartist, og denne EP-en bør være en mulighet for flere å oppdage hans skjøre, vakre sanger.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.