Toxicity – Politisk overbevisning

Toxicity – Politisk overbevisning

På Toxicity leverer System Of A Down i tillegg en mer variert utgivelse enn hva som var tilfellet på forgjengeren fra 1998. Vokalist Serj Tankian skriker ut sitt politiske manifest med en overbevisning som skiller seg fra det meste innen metallsjangeren for tiden.

Som tidligere er det også denne gang de samfunnsmessige problemer som preger tekstene, med et par merkverdige unntak, blant annet Bounce, som handler om en hoppestokk(!). Den første låten som er plukket ut som singel for å fronte albumet er forståelig nok Chop Suey, som er en genistrek av en låt. Oppskriften er som følger: Lag det hardeste riffet du kan, brøl vettet av deg i versene og ro ned med et nydelig, melodiøst refreng. Det funker som pokker!

Hvis du liker moderne hardrock og ikke har System Of A Down i samlingen allerede, er tiden rett og slett inne for å stille seg i skammekroken!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.