Frame This Moment – Litt av en debut

Frame This Moment – Litt av en debut

Frame This Moment har blitt en debutplate som overraskende nok er uten de fleste skjønnhetsfeil som preger nettopp debutplater. Preacherman’s Daughter serverer poplåter med små og velplasserte hint av folk. Låtene, som forøvrig er skrevet av søstrene Hjorthaug selv, har med god hjelp av deres stemmer, blitt til elleve små popperler som sørger for herlige ilinger i øregangene.

Den hovedsaklig akustiske instrumenteringen er i tillegg fremført av dyktige musikere, med hjelp fra blant annet Reidar Larsen, vever et perfekt bakteppe for jentenes vakre sangharmonier og gjør albumet svært så behagelig å lytte til. Det hele går pent og pyntelig for seg. Dette er likevel ikke et band som har kastet seg på «quiet is the new loud»-bølgen. For i motsetning til Kings Of Convenience og deres likesinnede, er dette musikk som er langt fra stillestående.

Preacherman’s Daughter har levert en plate som lover godt for fremtiden og som sannsynligvis har lang levetid foran seg. Det er ikke alle norske band (eller utenlandske for den del) som oppnår fem blanke stjerner for en debutplate. Og som presseskrivet nevner; Preacherman’s Daughter er ikke som andre norske band. Det har de jammen rett i!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.