Any Given Monday – Stones uten baller

Any Given Monday – Stones uten baller

Men Any Given Monday er ikke bandets første utgivelse. De har holdt på siden sommeren 1987 og har allerede rukket å utgi tre plater på egen label, hvor den første kom så langt tilbake som i 1989.

Men som det så fint heter; her humper og går det dessverre i forskjellige retninger. Dead Flowers leverer varene med glød og innlevelse, men det låter ikke alltid så fryktelig interessant. I tillegg til å være en smule opphengt i Stones og lignende rockere, kan dette bandet tidvis høres ut som en rekke hardtrockende band fra de grimme 80-årene. Videre blir albumet skjemmet av en fryktelig produksjon.

Men spor som March The Roads, som omhandler nynazismen, og boogielåten Spoonful Of Love får tommelen opp fra denne anmelder. Det er også positivt at vokalist og låtskriver Joar Aksnes mener noe i sine tekster, selv om det blir benyttelsen av klisjeer såvel som nødrim er åpenbare.

Dead Flowers kunne med stort hell vært litt røffere og skarpere i kantene enn det de viser gjennom sitt fjerde album. Det låter for det meste litt tannløst og uspennende. Any Given Monday blir liksom The Rolling Stones uten baller. Men kanskje de lykkes bedre neste gang?

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.