Scroll To Top

Be Still My Heart – Nøytral smakebit

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Be Still My Heart er fin pop, selv om jeg har hørt Silje Nergaard takle atskillig mer spennende materiale andre steder. Særlig er hennes jazzstemme en av de mest interessante å legge øret til her til lands hvis hun finner frem til den rette drakten å kle låtene sine i. Selve låten står til en jevn og god treer på stjernestammen.

Her blir man avspist med to lusne spor, som begge er versjoner av Be Still My Heart – henholdsvis en radio- og en albumversjon. Intet mer, intet mindre! Hva er så forskjellen mellom de to sporene? Omtrent ingenting. Plateselskapet kunne med fordel ha våget å lempe frempå med alternative versjoner av låten, som for eksempel i form av en barbeint akustisk versjon, et jazzkutt med Silje eller en interessant remiks. Her sitter man igjen med ikke mer enn to identiske versjoner (med minimal forskjell i legnde) av ett og samme spor.

Om skribenten

kommentarer