Postulate / A Beginning – Spennende

Postulate / A Beginning – Spennende

Piggyback er et navn denne anmelder inntil nå kun har registrert i diverse sammenhenger. Når Postulate endelig flyter ut av høyttalerne er det en smygende rocker som synger om tvil og jeg tar meg i å bli forført. Med en til tider deilig aggressiv trompet fra Kristin Andersen (fra bandet Spunk), blir rockbildet til gruppen noe mer nyansert enn jeg hadde ventet.

Med en vokal som ikke ligger altfor langt unna Robert Smiths (The Cure), makter Tommy Lorange Ottosen å mane frem tilstrekkelig med patos til at låtene ikke høres ut som noe et usignert band mest sannsynlig ville produsere. Når de så kobler dette med et smakfullt sound med blikk for hva som låter bra (hør bare å den stille introen til Postulate), resulterer det i godsaker.

Dessverre holder ikke A Beginning en like høy standard som førstesporet. Inntrykket er at vi her snakker om en noe mer «alminnelig» låt. Singelen i sin helhet lider dessverre av dette, men kommer likevel opp på et dugende nivå grunnet av det nesten glimrende førstesporet. Dersom Piggyback klarer å følge opp dette med en like visjonær langspiller, følger sannsynligvis denne anmelder på like bak med nye lovord.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.