Down To Earth – Gamlefar i slaget

Down To Earth – Gamlefar i slaget

Enkelte musikkjennere har gitt uttrykk for at Ozzy Osbourne har blitt en parodi på seg selv og burde lagt inn årene for lengst. Det er da gledelig å se at fyren til tider glitrer som aldri før på denne utgivelsen. Med seg har han som vanlig gitarist Zakk Wylde som lirer av seg tøffe 80-tallssoloer på rekke og rad. Det er såvisst ikke noe revolusjonerende materiale å spore på Down To Earth, men med gode og fengende rocklåter samt et knippe trivelige ballader ror Ozzy likevel det hele forholdsvis helt greit i land.

Spesielt Gets Me Through, Dreamer og Can You Hear Them er verd å legge merke til. I tillegg finnes det en artig ti minutters videosnutt her, bestående av sjeldne opptak av Randy Rhoads og Ozzy som forteller om alkoholproblemene sine. Mest morsomt for spesielt interesserte, men ikke å forakte for oss andre heller…

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.