Scroll To Top

Justice & Business – Gebrokken pop

Artister: Sjangre:
Karakter

Det er noe Beatlesk over denne låta, i melodiøs forstand. Sommerlig som en grønn blomstereng er den. Så sommerlig at det et øyeblikk kan glemmes at det er oktober og trist og jævlig utendørs. Det som igjen trekker ned hos Logikal, er at i det vokale avsløres en fryktelig klabbete engelskuttale. Kanskje har ikke andre et så stort problem med det, men undertegnede synes det må kunne være et poeng at skal man synge på engelsk, så må man kunne språket ordentlig. Det høres særdeles norsk ut, i negativ forstand. Men Logikal er ikke alene om å ha problemer med engelsken. Problemet går igjen hos mange norske band og artister. Uten at det er noen unnskyldning.

Justice & Business er likevel en solid popsang med en uskyldig og tiltrekkende melodi i bunn. Men jeg håper for deres skyld at et språkkurs er på trappene snart.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer