My Hero – Veldig pent

My Hero – Veldig pent

På hovedlåten My Hero har Muzzlewhite fått vokalhjelp fra Karen Jo Fields, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel. Det er snakk om en lavmælt ballade, med et grunnkomp som nesten gir følelsen av å bli trukket langt inn i de myke stemningene i duettsangen mellom Karen og bandets vokalist Tore Aurstad. Utrolig fint og sterkt vanedannende! My Hero har på denne utgivelsen fått selskap av to bonusspor: Look All Over Yonder, som opprinnelig er utgitt på Cinnamons Milk EP fra 1999, er en snerten liten countryaktig sak som i utgangspunktet er sterk nok alene til å fronte singelen (hadde det ikke vært for at det er en to år gammel låt), mens Fuck Up (Minor Versjon) er en bearbeidet, men ikke veldig gjenkjennelig, nedstrippa versjon av Henry’s Fuck Up fra Muzzlewhites debutalbum Henry’s Lunch. Også denne er fin, men ikke like slående som den er i sin originaltapning, som ble spilt en del på Petre for en tid tilbake.

Tre låter, hvor bare én er ny, er ikke mye å ta tak i for å bedømme Muzzlewhites neste trekk, men alt tyder på at det er mer godsaker i vente fra dette lovende Oslobandet.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.