Rapture – Harrylord

Rapture – Harrylord

Rapture har flere likhetstrekk med Cradle Of Filths og Dimmu Borgirs siste utgivelser, både når det gjelder vokal og synthpartier, men de rivende tøffe låtene er sørgelig fraværende i Dragonlords tilfelle. Dette viser nok en gang at metallartister i det store utland ofte har vanvittig mye å lære av sine kolleger i nord. Enkelte låter på dette albumet holder et greit nok nivå, men en totalvurdering avsløres det at det meste her virker litt gammeldags i forhold til dagens standard innenfor sjangeren Dragonlord opererer i.

Dragonlord har i så måte dessverre ikke stort mer å by på enn verdens mest harry bandnavn.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.