In Lust We Trust – Velsmakende syttitallsnostalgi

In Lust We Trust – Velsmakende syttitallsnostalgi

Hvis du liker Mott The Hoople (hør på gitaren på singelen Father Of A Son!), Cheap Trick og likesinnede, bubørrde The Ark så definitivt også være noe for deg. Singlene, de supercatchy Father Of A Son og Calleth You, Cometh I har nok de fleste naturligvis hørt. Men det finnes også andre bidrag her som har potensiale nok til å klistre seg fast til hjernebarken til intetanende lyttere. Spesielt got ut kommer Beauty Is The Beast og Virgin Like You.

In Lust We Trust er ingen feilfri plate. Den mangler eksempelvis til tider oppfinnsomhet og en jevnere låtkvalitet. Men den er tross dette likevel bredfull av sjarm, og slår tilbake med stor kraft. Dessuten: En utgivelse som inneholder en låt som til de grader er så ‘over the top’ som Father Of A Son kan aldri bli kjedelig…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.