Toxicity (Limited Edition With Bonus DVD) – Fjorårets beste metalalbum på nytt

Toxicity (Limited Edition With Bonus DVD) – Fjorårets beste metalalbum på nytt

Jo, den er fin den. Her får du videoen til tittellåta og liveversjoner av storhiten Chop Suey!, samt Prison Song og Bounce. Det som kan sies om DVD-en, er at det er fascinerende å se på og lytte til konsertversjonene av låtene. Hvis lyden ikke er fikset på i altfor stor grad (hvilket betviles), så innehar bandet en helt utenomjordisk kommunikasjon seg i mellom på scenen.

System Of A Down er så samspilte at det minner om ren og skjær telepati. Musikken kan på sin side ikke akkurat beskyldes for å være enkel i formen, men sannelig får disse armenske gærningene det hele til å virke som det letteste i verden!

Serj Tankan veksler mellom skrik, skrål og rollen som korgutt. Resten av bandet balanserer på en kant som har varmblodig aggresjon på den ene siden og sinnssykehus på den andre. Intet mindre enn imponerende og spørsmålet blir da selvsagt: Kan noen få dette bandet til Norge snarest!? Pronto!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.