Machinery – Småspennende maskineri

Machinery – Småspennende maskineri

Albumet er en variert fornøyelse, med en del gode ideer som kanskje ikke blir utnyttet så bra som de kunne ha vært.

Det oser rutine av seksmannsbandet. Låter som Synthetic, Virus, Disease og tittelsporet Machinery vil nok glede dem som har fulgt med på No Returns tidligere utgivelser. Tung, dyster lyd med innslag av artige sampler og hyppige temposkifter er oppskriften her.

Dette er til tider svært bra hardrock, men en del av materialet kunne med fordel gjort mer spennende ved å variere trommer og vokal i større grad. Halvveis ut i albumet begynner man å mettes, og de siste tre-fire låtene er i grunnen overflødige.

Resultatet har likevel blitt et godt over middels album som sikkert ikke kommer til å få den helt store oppmerksomheten her i Skandinavia, men som kan være verdt å merke seg hvis man er ute etter oppegående trash.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.