Tankan – Hyggelig bekjentskap

Tankan – Hyggelig bekjentskap

Med røtter i Mo i Rana har Molo valgt å uttrykke seg på dialekt, noe som heldigvis har blitt naturlig for enkelte nye band. Selv om de ikke har noen bred nordlandsdialekt, og tekstene ikke er de frodigste eller mest spennende, er det nok et klokt valg som bidrar til å gi bandet økt særpreg og gjenkjennelseseffekt. For musikalsk er ikke disse sangene spesielt oppsiktsvekkende.

Tittellåten er ordinær rock, riktignok med en over snittet fengende melodi. Et par av de andre låtene har et mer powerpop-aktig uttrykk som kombinert med vokalen bringer tankene til for eksempel Sanderfinger. Men selv om dette er en fin utgivelse, savnes det litt mer særpreg og det lille ekstra som kunne gjort Molo til mer enn et hyggelig bekjentskap.

Molo har to låtskrivere, og det kan ofte være en fordel å ha flere ben å støtte seg til. Denne EP-en viser et band som forhåpentlig bare er i startgropa av karrieren, også kvalitetsmessig. Med mer rutine, og en større vilje til å ta sjanser kan Molo godt bli et band å se opp for med tiden. Platas beste spor, Oktober, er spart til slutt, og det er jo aldri dumt å avslutte en plate på opptur.

Molo spiller på by:Larm fredag 8. mars, mens denne EP-en legges ut for salg fredag 15. mars.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.