America Town – Minste felles multiplum

America Town – Minste felles multiplum

Synes du at The Beatles var litt vel drøye da de surret rundt i jordbærtåke? Ble Nirvana for bråkete for deg? Synes du at R.E.M. er for politiske for sitt eget beste? Da vil nok denne platen appellere til deg. Den er nemlig «none of the above». Ikke så mye annet heller. Den er helt grei, småsympatisk, ganske velspilt og ganske overflødig.

Amerikanske Five For Fighting kretser rundt vokalist og låtskriver John Ondrasik fra Los Angeles. Bandnavnet er angivelig ishockeysjargong for når man blir utvist for slåssing på isen. Debutalbumet America Town byr ikke på noe sånt. Alle låtene er lagt over samme lest, og bandet sikter seg sannsynligvis inn på publikummet til Bruce Springsteen og Billy Joel. Dette er gjennomprodusert radiovennlig penpop med litt soul her og der, absolutt ikke ille, men ganske søvndyssende.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.