Barnetimen For De Store – En tur tilbake til godtepose og barne-TV

Barnetimen For De Store – En tur tilbake til godtepose og barne-TV

Dette ser ikke ut til være en sammenrasket samleplate fra mannens karriere, slik det gjerne kan se ut ved første øyekast. På Barnetimen For De Store finner man nemlig både sanger som står som bautaer i norsk barnemusikk (Tenke Sjæl og Slapp Reggae) så vel som spor skrevet med den vestlandske suksessduoen Ylvis (Naken). Alle låtene har nemlig blitt spilt inn for anledningen, og man får dermed en helhet over sporene slik at platen ikke blir unødvendig fragmentert.

Trond-Viggo Torgersen har en enkel, liketil stemme som passer til melodiene. Likevel fremstår han som en stemme i samme nisje som Odd Børretzen hvor man snakker mer enn synger. Dermed blir sporene på denne platen mer historier enn sanger hvor musikken trer litt i bakgrunnen for ordene. Men det må man kanskje vente seg i en slik setting som denne platen setter opp.

Med Barnetimen For De Store er nok Trond-Viggo i ferd med å tilfredsstille mimringen til en hel generasjon. Men det blir ikke fulltreffer med denne platen likevel denne gangen. Deler av platen blir litt for revyaktig. Den snert man kan huske Torgersen hadde tidligere, kan nå virke litt gammeldags. Men, det skulle kanskje bare mangle; mannen er jo blitt en av de ‘grand old men’ i norsk underholdning.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.