Scroll To Top

Hi-Fi Serious – Fengende popmetall

Artister: Sjangre:
Karakter

A spiller en slags lettmetall i samme gate som Therapy? og Manic Street Preachers, og deres tredje fullengder er et særdeles oppegående album med flust at lekre og iørefallende låter som klistrer seg fast i hjernebarken. Det eneste irritasjonsmomentet er at man blir gående å nynne på dem resten av dagen.

Åpningslåten Nothing har blitt en aldri så liten hit i England og har snurret jevnt og trutt på diverse musikkanaler den siste tiden. Det er mye som tyder på at det blir mer spilletid framover, for på Hi-Fi Serious er det plenty av singelmateriale med kjempepotensiale.

Perlen Going Down, for eksempel, som høres ut som en blanding mellom Teenage Fanclub og Foo Fighters. Eller gladlåten Something’s Going On, som lukter sommer og lettkledde jenter lang vei. Shut Yer Face og Hi-Fi Serious vitner om et band med teft for gode refrenger, og brødrene Perry (de er faktisk tre brødre i dette bandet) sørger for super underholdning fra start til mål.

Denne artige utgivelsen kommer nok til å ligge i CD-spilleren en stund fremover!
PS. A spiller på Quartfestivalen tirsdag 2. juli. Det er helt sikkert verdt å få med seg!

Om skribenten

kommentarer