Perfect Love – Bakgrunnsmusikk

Perfect Love – Bakgrunnsmusikk

Perfect Love ser med andre ord ut til å føye seg pent inn i rekken av Lutricia McNeal-suksesser.

Men er låta noe bra? Tja… den er ikke på noen som helst måte nyskapende, og heller ikke nevneverdig engasjerende. Det tar aldri av for å si det sånn. Men det er greit produksjonsmessig, det låter ryddig og stødig, og det er en sang som fint kan stå på i bakgrunnen uten å skremme noen.

Hvis man derimot setter seg ned for å lytte skikkelig etter, er det ikke all verden å hente her. Teksten er en helt ordinær historie om å finne den store kjærligheten i livet, slik tusenvis av sanger har fortalt oss før.

Innpakningen er et halvsløyt r’n’b-riff som sikkert går bra å danse til. Det er ihvertfall ikke mye å høre på.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.