The Faker’s Lane EP – Noen ganger lønner det seg å stjele

The Faker’s Lane EP – Noen ganger lønner det seg å stjele

Innimellom de uoppklarte tyveriene hører man derimot et knippe musikere som må ha opptil flere britpopplater i samlingene sine ved siden av mer opplagte navn som The Beatles og David Bowie. Vi snakker ikke om at Lorenzo kan skyldes for å plagiere, men snarere om en popgruppe som i god popånd har stjålet uhemmet fra andre for å skape sin egen særegne musikk. Og resultatet er det fint lite å utsette på.

The Faker’s Lane EP består av fem egenkomponerte poplåter signert låtskriverparet Stein Bjerche og Robert Holm. Variasjonene er forholdsvis store; fra den pianobaserte A Roundabout Way To Venus, den småfunky og The Faces-aktige Slapstick Morning, til den bombastiske popperlen A-Bomb On The Wall og den like storslagne avslutningslåten In This Room. Og da har jeg nesten glemt tittellåten, som pinadø er en liten perle den og!

Platen er co-produsert av Lars Lien, som har styrt spakene på det meste som har sitt opphav i Trondheim. Det er med andre ord fint lite å utsette på produksjonen. Vi gleder oss til albumet foreligger!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.