You And Me – Hyggelig nok

You And Me – Hyggelig nok

Til tross for flinkis-soundet som preger Nataly, så fungerer det hele greit. Bandmedlemmene har sannsynligvis alle gått på skole for å lære seg å spille «ordentlig». Det låter altså mer P4 enn Petre over You And Me, om du skjønner hvor jeg vil? Merete Økland Vistnes har en behagelig stemme som nok har et enda større spekter enn det hun får vist fram her.

Med på singelen følger det en helt unødvendig remiks som verken er spesielt hørbar eller fengende. Men som kuriositet fungerer den likevel. Utover dette er ikke undertegnede så glad i å anmelde singler, for det gir ikke noe grunnlag for å uttale seg om musikken. Det kan kanskje betraktes som noe urettferdig overfor artisten(e), men slik er det nå en gang.

Som en konklusjon kan man si at You And Me er en fin og hyggelig sommerlåt. Nataly er sikkert flinke nok de også, men skal jeg uttale meg i sterkere ordelag er kravet å få høre mer fra denne kanten…

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.