Scroll To Top

Blood Money – Provoserende lekkert om dommedag

Artister: Sjangre:
Karakter

Låtene er skrudd opp et par hakk i tempo og virvarakkompagnementene vugger av gårde som en ustø linedanser. God’s Away On Business og Starving In The Belly Of A Whale er passe obskure låter som bare Tom Waits slipper unna med uten å miste sin troverdighet.

Det er også et knippe vakre ballader her som viser at radarparet Waits / Brennan på utrolig vis klarer å resirkulere gamle låter og få dem til å framstå som nye komposisjoner. Coney Island Baby har eksempelvis mannen laget hundre ganger før i forskjellige varianter, men vi aksepterer det fullt og helt.

Etter flere dagers intens lytting er det umulig å finne noen håndfaste svakheter ved albumet, men som helhet når det ikke de helt samme høydene som Alice.

Om skribenten

kommentarer