Deathtrain – Like kult som lungebetennelse

Deathtrain – Like kult som lungebetennelse

Denatas Deathtrain er noe av det kjedeligste og minst originale death / trash metal-albumet som er sluppet på lang tid. Dette ble faktisk gjort mye bedre på åttiallet. Det virker ganske enkelt meningsløst å dra frem disse eldgamle klisjeene i år 2002.

Det eneste som går an å høre på mer en én gang, er den instrumentale introen. Ellers er det sørgelig lite å rope hurra for på denne platen. Titler som Slaughter Machine, Go To Hell og Pentagram utløser ikke annet en sure oppstøt fra CD-spilleren. Albumet er også et godt eksempel på at coveret ikke svarer til innholdet, for omslaget ser faktisk litt fancy ut.

Dette albumet er omtrent like kult som lungebetennelse. Heldigvis finnes det atskillig bedre ting å bruke penger på!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.