Grace Under Pressure – En kjedelig singel

Grace Under Pressure – En kjedelig singel

Det skal litt til for at singler slår an. Det må være noe spesielt med dem. Noe som gjør at du vil høre på den ene låta om og om igjen, helt til du kan løpe til platebutikken og plukke med deg skiva.

Hvis Space Age Baby Jane hadde hatt dette i tankene, ville de nok tenkt seg om to ganger før de valgte dette som singel.

Grace Under Pressure er intet mer enn en pompøs euroclash låt som ikke setter det spor med inntrykk. De ville sikkert mye med denne låta, men at de mislyktes er det fint lite tvil om.

Det som gjør at denne låta i det minste kan høres èn gang, er den følgende tekstlinjen på refrenget; «When ever danger get to close/Just strike a pose.» Dette tipset er rent for godt til å kunne gå ubemerket hen.

Undertegnede må si seg enig i at det er kjempetips for takling av farer, og kommer til å hoppe opp i en stram posering så raskt det er fare på ferde. Hurra for Space Age Baby Jane!

Men ellers er det ikke noe som er viktig med denne låta. Kjøp noe annet, da det finnes unevnelig mange bedre låter å bruke fire minutter på.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.