Scroll To Top

I Used To Be Scared – Omsider på plate

Artister: Sjangre: , , ,
Karakter

Number Seven Deli er et band svært mange har hørt om, til tross for at de ikke har gitt ut noe på plate før nå. Så langt tilbake som i 1999 kunne man til stadighet høre In The Wrong Arms både på Petre og andre steder. I år har bandet blitt nevnt sånn omtrent annenhver gang man snakker om suksessen The Margarets. Dette fordi Rune Berg trakterer sin gitar i begge gruppene.

I Used To Be Scared innledes ikke uventet med tittellåten. En låt som for mitt vedkommende ga umiddelbare assosiasjoner til The Beatles. Et farlig band å sammenligne med muligens. Men I Used To Be Scared er en riktig vakker sak, og inneholder akkurat den dosen spilleglede man er vant til å høre fra den kanten. Lett å like, men kan fort også bli litt kjedelig dersom man lytter til den flere ganger. Noe som nesten ikke er til å unngå der hvor NRK Radio er tilgjengelig.

In The Wrong Arms er neste låt ut. Dette er låten som gjorde bandet kjent tilbake i ’99, og som du ganske sikkert har hørt noen ganger før. Men ikke på plate riktignok. Lystig greie som passer like godt i konsertsammenheng som på plate. De resterende sporene, Try To Walk Away og Little Lullaby er langt roligere i formen.

Koselige greier dette også. Number Seven Deli har livets rett!

Om skribenten

kommentarer