I Used To Be Scared – Omsider på plate

I Used To Be Scared – Omsider på plate

Number Seven Deli er et band svært mange har hørt om, til tross for at de ikke har gitt ut noe på plate før nå. Så langt tilbake som i 1999 kunne man til stadighet høre In The Wrong Arms både på Petre og andre steder. I år har bandet blitt nevnt sånn omtrent annenhver gang man snakker om suksessen The Margarets. Dette fordi Rune Berg trakterer sin gitar i begge gruppene.

I Used To Be Scared innledes ikke uventet med tittellåten. En låt som for mitt vedkommende ga umiddelbare assosiasjoner til The Beatles. Et farlig band å sammenligne med muligens. Men I Used To Be Scared er en riktig vakker sak, og inneholder akkurat den dosen spilleglede man er vant til å høre fra den kanten. Lett å like, men kan fort også bli litt kjedelig dersom man lytter til den flere ganger. Noe som nesten ikke er til å unngå der hvor NRK Radio er tilgjengelig.

In The Wrong Arms er neste låt ut. Dette er låten som gjorde bandet kjent tilbake i ’99, og som du ganske sikkert har hørt noen ganger før. Men ikke på plate riktignok. Lystig greie som passer like godt i konsertsammenheng som på plate. De resterende sporene, Try To Walk Away og Little Lullaby er langt roligere i formen.

Koselige greier dette også. Number Seven Deli har livets rett!

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.