Ingen Ringere Enn… – Sjarmerende trivelig

Ingen Ringere Enn… – Sjarmerende trivelig

For i motsetning til andre supergitarister har ikke Morris glemt det vesentlige: Låtene. For det er relativt mye positivt å hente på Ingen Ringere Enn….

Låtene er småsjarmerende søte og friske, og Sola, Vilt På Vei og Tønsberg, med sine sommerlige tilsnitt, er alle eksempler på melodier bør kunne gjøre det godt på radioen i sommer. I tillegg er tekstene passe naive (blant annetlevert av Jo Nesbø) og Sundstøls stemme står godt til de vindskjeve hverdagsbetraktningene.

På den annen side dominerer Geir Sundstøls gitar på ingen måte like mye som ønskelig. Plassering av gitarene litt lengre fremme i lydbildet, slik tilfellet er på Rytmeboks Og Synth hvor gitarduelle med Lars Håvard Haugen (Hellbillies) leder tankene til gitaroppvisningene til Dickie Betts og Duane Allman i The Allman Brothers Band, hadde absolutt gjort seg dersom dette hadde vært mer fremtredende gjennom hele produksjonen.

Noen av låtene lider dessverre en noe anonym tilværelse og har problemer med å hevde seg, men alt i alt er Ingen Ringere Enn… blitt en riktig så trivelig plate.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.