The Long Distance Runner – Ujevnt, men med mange godbiter

The Long Distance Runner – Ujevnt, men med mange godbiter

Etter at singelen The Man har herjet hit- og playlister Skandinavia rundt denne vinteren, er gruppen nå klare med oppfølgeren; albumet The Long Distance Runner.

Som så mange svenske band før dem, ivaretar også The Motorhomes den svenske poptradisjonen med stor overbevisning. The Man er bare en av flere potensielle hitlåter som er å spore på The Long Distance Runner. Tittelsporet, I Wanna Make You Sing, End Of The World og Psalm er andre eksempler på dét.

Men samtidig virker bandet heller ikke denne gangen å takle albumformatet helt. Selv om mye av låtmaterialet utvilsomt er av høy klasse, føles det likevel som om vi her har med et typisk singelband å gjøre. Med det mener jeg at The Motorhomes har mange glitrende enkeltlåter på repertoaret sitt, men som sidestilt med de mindre interessante sporene fører til at plata sett under ett føles litt for ujevn i formen.

The Long Distance Runner er likevel et helt greit album som inneholder såpass mange høydepunkter at plata kan anbefales. Mest fordi disse låtene trekker kraftig opp, men også fordi gruppen tidvis serverer stor popkunst.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.