All Watched Over By Machines Of Loving Grace – Åleglatt sommermåne

All Watched Over By Machines Of Loving Grace – Åleglatt sommermåne

Sammenliknet med Röyksopp leverer duoen Moonflowers, som tidligere har jobbet sammen i Those Norwegians, mer atmosfærisk og mindre rytmiske toner. Chillout, på moderne norsk. Høy ‘ligge-i-hengekøya’-faktor her, noe som både er en styrke og en svakhet.

På den ene siden er det et behagelig og iørefallende akkompagnement til sommeren. Åttitallets synthpop krysses med kunstrock og jazzfunk med lite sang. Musikken reflekterer nytelse og ikke så rent lite dekadanse.

En låt skiller seg tydelig ut, nemlig radiogjengangeren Where Are You med Anne Marie Almedal fra Velvet Belly på drømmende og vakker vokal.

Resten blir rett og slett for sommerlett og lekkert. Søvndyssende, kjedelig, ordinært. Det er ordene som beskriver All Watched Over By Machines Of Loving Grace etter noen runder i CD-spilleren.

Det hjelper verken at Gaute Drevdal synger på et par låter eller at Aggie Frost Peterson låner ut stemmen på Love Poem # 9. Musikken funker dersom du vil sløve i sola eller som bakgrunnsmusikk på en hipp klubb, men ellers engasjerer det rett og slett ikke.

Dag Yngve Dahle

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.