Kaamos – Lekker dødsmetall fra Stockholm

Kaamos – Lekker dødsmetall fra Stockholm

Der andre band i samme sjanger pøser på med uoriginale riff og talentløse brølepartier viser Stockholmerne i Kaamos at de er sinnssykt bra musikere, at de lager fet dødsmetall, og ikke minst at de klarer å variere innholdet over et helt album.

Sistnevnte punkt er kanskje det viktigste, og det er som regel her mange kommer til kort. Kaamos har puttet inn spesielle elementer som gjør albumet verdt å lytte nøyere til. Etter hvert oppdager man et brutalt, depressivt og energisk univers som knekker hvert bein i kroppen på mange av deres svenske kolleger.

Ikke alt er like imponerende, men nok til at debutalbumet på Candlelight Records (som også huser Emperor, Zyklon og Centinex) blir et album godt over gjennomsnittet, med Corpus Vermis, Blood Of Chaos og Doom Of Man som eksempler på at Kaamos behersker sjangeren på høyde med de beste.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.