Scroll To Top

A Spiral Of Violence – Anonym metal

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Pica Fierce spiller en renskåren form for metal, men når likevel ikke helt opp i dette forsøket på å oppnå tilfredsstillende oppmerksomhet.

Bandet låter aller mest som kopier av det kildemateriale de legger til grunn for sin musikk. Teknisk sett låter det imponerende nok, men det er vanskelig å spore noe form for egenart på A Spiral Of Violence. Det virker snarere som om de har blitt sittende fast i åttitallet; gullalderen for thrash metal. Dessuten blir låtene noe for anonyme til at de fremstår som interessante for andre enn ivrige sjangerentusiaster.

Norsk musikk er i en kvalitetsmessig heldig startgrop for tiden. Men dersom det er ønskelig at man også skal kunne se en videre heldig utvikling i fremtiden, kreves det at man stiller strengere krav til de debutantene som nå dukker opp fra kjellerlokaler landet rundt. Dette gjelder også for Pica Fierce.

Om skribenten

kommentarer