Baby’s Got A Temper – Vidunderbarn på repeat

Baby’s Got A Temper – Vidunderbarn på repeat

Alltid kontroversielle og frisinnede, og nesten like ofte helt geniale. Allerede utskjelte Baby’s Got A Temper (for umoralsk omtale av medikamentet Rohypnol) er første single fra det kommende nye albumet, og engelskmennene har litt av en historie å følge opp.

Det første som slår en med denne singelen er at den like gjerne kunne kommet fra Fat Of The Land, Prodigys fem år gamle, men fremdeles siste albumutgivelse. Oppbyggingen og samplene er de samme. Låten minner faktisk skremmende mye om en hybrid mellom Smack My Bitch Up og Firestarter. Hvis det er slik Prodigy anno 2002 lyder så har det jammen ikke skjedd mye i lkøpet av årene som har gått. En viss utvikling må være lov å forvente, og man får håpe de har mer på lur enn bare dette. Hvis ikke vil det kommende albumet bli en drabelig nedtur.

Baby’s Got A Temper er forsåvidt likevel en rimelig kul og dansbar sak. Det er bare det at vi har hørt dette før. Hvis Prodigy skal bli like forutsigbare videre er det nok mange som kommer til å bli skuffet. Grei nok single, plata har nå press på seg for å overbevise.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.