Come Down Here – Forutsigbart, men bra

Come Down Here – Forutsigbart, men bra

De vet hva de holder på med, for gutta i Fenrik Lane bruker sine talenter både som låtskrivere og musikere til å komme opp med en syvspors EP som viser et band med absolutt potensiale.

Come Down Here er likevel noe variert i kvaliteten. Her introduseres vi for det helt glimrende på Eager og Come Down Here til det mer likegyldige i Every Time I Wake Up og i bonussporet One Day In June. Det største problemet til gruppen er at det tidvis låter en smule forutsigbart. Det er lite rom for overraskelser og man vet til enhver tid hva som skjer videre i låten.

Men låtene er tett arrangert og vokalist Kurt Nilsen har en behagelig stemme som gjør at Come Down Here unngår å bli direkte kjedelig. I tillegg er de beste låtene såpass gode, at vi kan tilgi Fenrik Lane de mer likegyldige øyeblikkene.

Fenrik Lane skal også ha ros for å ha brukt mer tid, penger og krefter på coveret enn hva som er vanlig for et ungt band uten større plateselskap i ryggen.

Joda, Fenrik Lane er såpass talentfulle at vi helt sikkert kommer til å høre mer fra dem i tiden som kommer. Come Down Here er ihvertfall en fin introduksjon til hva mer vi kan ha i vente fra bergenserne.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.