Lovehatetragedy – Godkjent oppfølger

Lovehatetragedy – Godkjent oppfølger

For det første har frontmann Coby Dick tatt til fornuft og bestemt seg for å bruke sitt fødenavn, Jacoby Shaddix. For det andre har nymetallerne Papa Roach lagt seg på en mer melodiøs linje enn tilfellet var på forgjengeren.

Med unntak av singelen She Loves Me Not er de fleste tegn til hip hop-inspirasjon sunket i jorden. I stedet pøser Papa Roach på med trøkk og pompøse refrenger. Forandringen er på mange måter fornuftig, da mengden av rapmetalband etter hvert har blitt så enorm at det blir vanskeligere og vanskeligere å skille seg ut. På låter som Time And Time Again, Decompression Period og Lovehatetragedy viser bandet at de behersker å skrive gode, streite rocklåter. Men likevel blir albumets helhetsinntrykk noe redusert grunnet enkelte svake spor.

I skrivende stund ligger Lovehatetragedy på åttendeplass på den amerikanske Billboardlisten, noe som skulle tilsi et rimelig høyt salg og upåklagelig tilbakemelding fra kjøperne. Men etter alt sannsynlighet blir nok ikke dette albumet totalt sett en like stor suksess som Infest. Til det er materialet for ujevnt og de klare hitene for få.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.