Scroll To Top

The Lonely – Ramsalte briter

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Brighton-gjengen British Sea Power er altså ett av flere «lovende» engelske band. Kvartetten fra Brighton har ennå ikke albumdebutert, men har gitt ut et par singler til relativt gode anmeldelser.

Men dette bandet leverer intet nytt, hvis vi skal dømme etter singelen The Lonely. British Sea Power unngår klokelig alt som smaker av britpop, og trekker heller på arven fra slutten av syttitallet. Låten har en fin gitarline, og en oppbygging som minner litt om Creep av Radiohead.

Tilleggslåten The Spirit Of St. Louis er røff og rufsete, men uten umiddelbare hooks. Den sender tankene i retning The Cure og Modern English, selv om de tunge synthene her er erstattet med energiske gitarriff.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer