…Or Not To Be – Ikke for pyser

…Or Not To Be – Ikke for pyser

Bak artistnavnet Sissy Wish skjuler Siri Wålberg seg. Hun kommer fra Oppegård, og har gått på Paul McCartney-skolen i Liverpool. På den hjemmesnekrede demoen som dukket opp i postkassen vår nylig byr hun på monumental punkpop med piano som det mest sentrale instrumentet. Vokalen er hennes viktigste fortrinn. Den skiller seg fra det meste som finnes innenfor sjangeren, og minner vagt om stemmen til Bertine Zetlitz.

Åpningslåten The Six Feet Tall er småskitten, energisk og frisk. Gode pophooks fanger umiddelbart oppmerksomheten, og dessuten er den såpass flersidet at den er interessant også etter flere gjennomlyttinger. Låtens fremste styrke er det sterke refrenget, som gjør at anlegget nesten letter når CD-en spilles høyt. Dette er ypperlig vorspielmusikk.

På tilleggssporet prøver Wålberg å vise at hun også har en balladeside, men låten er for pregløs og arrangementet for uinteressant. Neste utgivelse vil gi en indikasjon på om artisten har flere strenger å spille på.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.