Access And Amplify – Greit utdrag

Access And Amplify – Greit utdrag

Med på singelen er også et par remikser av nevnte sang, og resultatet er slett ikke noen dårlig affære.

Access And Amplify er også blant de beste sporene på langspilleren. Det er ikke stort mer å si om den enn kjøp plata og hør selv. Mer interessant på denne utgivelsen er de andre sporene. The Soul Is In The B-Side er en meget fengende sak (med en morsom tittel). Hvorfor den ikke er med på albumet kan man gjerne stille seg spørrende til, men det er vel sant som de sier: Sjelen ligger i B-sidene. Det er ofte der mange av de mest interessante låtene befinner seg.

Remiksene av Access And Amplify; Club Mix, Hudlager Remiks samt en edit-versjon, er alle ålreite nok, men kommer ikke opp på samme nivå som originalen. Derfor er det egentlig ingen annen grunn til å kjøpe denne singelen enn den ovennevnte sangen. Da er det et mye bedre alternativ å heller investere i hele langspilleren. Er du derimot en die-hard synthfantast har du sikkert denne singelen allerede. Den er ingenting å skamme seg over.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.