Dancing With The Antichrist – Remikssamling for spesielt interesserte

Dancing With The Antichrist – Remikssamling for spesielt interesserte

Dancing With The Antichrist er en del av Demystifying The Devil-serien, som blant annet presenterer materiale bandet snekret sammen før de ble store rockstjerner.

Det bør nevnes umiddelbart at denne samlingen kun er for spesielt interesserte Marilyn Manson-fans. Mansons The Spooky Kids-periode kan uten overdrivelse kalles ultraeksperimentell. Man kan faktisk diskutere om hvorvidt flere av disse sporene i det hele tatt kan kalles sanger. Rock N Roll er eksempelvis et intervju med Manson, ilagt obskure rytmer, og Telephone en liten fortelling oppå bakgrunnslyden av en evig ringene telefon.

Ellers finner vi nye versjoner av klassikere som My Monkey og Same Strange Dogma (begge fra Portrait Of An American Family) remikset av The Untraceable. Låtene preges av tunge, mørke, metalliske lyder, og det er minimalt med melodiøs vokal å oppspore her.

Dancing With The Antichrist er utvilsomt interessant dokumentasjon på bandets fortid, men har du kun hørt Marilyn Mansons siste plater bør du nok tenke deg om to ganger før du går til innkjøp av dette albumet..

Best: My Monkey (Strange Daze Mix), Same Strange Dogma (At Home Mix), Telephone (Reversed Charge Remix).
Verst: Man Son Of Sam (en slags coverlåt av Black Sabbaths Iron Man) vil utvilsomt provosere enhver Sabbath-entusiast til å putte denne platen i mixmasteren på full hastighet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.