Do It EP – Et lite hvileskjær

Do It EP – Et lite hvileskjær

I påvente av sin andre langspiller, Pleasureville, har Diversion Blue bestemt seg for å forkorte ventetiden med utgivelsen Do It EP, bestående av fire låter, hvorav bare tittelsporet har fått plass på den kommende langspilleren.

Men Do It er dessverre ikke blant tromsøværingenes aller mest spennende øyeblikk. Det kan synes som om gruppas produktivitet har gått på bekostning av låtkvaliteten. Her spores svært lite av Butterflies‘ kvaliteter, selv om tittellåten, og tildels Nothing 2 Declare, forsåvidt begge er greie nok.

Låtutvalget er mer sprikende og mindre enhetlig, og bandet og produsent Lars Lien har gjort rett i å utelate Vidar Judas Meum Hate Song og Looking At You fra Pleasureville. For disse bidragene er ikke annet enn rent fyllstoff.

Men bevares. Diversion Blue har jeg fremdeles store forhåpninger til. Bandets tidligere produksjoner vitner om et orkester som absolutt er på rett spor, og som nok har benyttet tiden som har gått etter debuten til å modnes.

Do It EP blir individuelt sett å betrakte som et aldri så lite hvileskjær. Og slikt må man jo nesten tillate et slikt produktivt band…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.