Min Ville Vind – Småpene vestlandsviser

Min Ville Vind – Småpene vestlandsviser

Som helhet har Aftenlandet litt for lite særpreg, og litt for svake melodier til virkelig å imponere. Den beste sangen er ikke overraskende plassert først. Kom Med Vinden er en flott poplåt, som med fiolin, mandolin og trekkspill har en irsk stemning, ikke ulikt The Corrs. Ulempen med en slik åpning er at resten av albumet faller litt igjennom.

Aftenlandet synger på dialekt, og bandets sterkeste sider er nettopp kombinasjonen av tekstene og Astrid Kloster Sævolls vakre stemme. Bandet har ekstern hjelp til tekstene (Jon Hjørnevik), men skriver musikken selv.

Det er fort gjort å forsvinne i mylderet av gode norske band. Aftenlandet mangler enda litt på kvaliteten på melodiene, samt det lille ekstra i arrangementene som kan gi dem et løft over andre band i samme sjanger. Min Ville Vind er likevel blitt et småpent og trivelig bekjentskap, og nevnte Kom Med Vinden bør ha et absolutt slagerpotensiale

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.