Hey, Luv! – Høyspent moro fra curlingentusiaster

Hey, Luv! – Høyspent moro fra curlingentusiaster

Deres forrige plate Fuzz Parade fikk også til dels stormende bra kritikker. Bronco Busters legger seg ikke akkurat ned og hviler på laurbærene sine på denne nye utgivelsen. I stedet utgir de fire humørfylte spor med stor nok sjarm til å fjerne det meste av raseri i en god omkrets av stereoanlegget. De fire låtene holder alle høy kvalitet, og skyter avgårde som sportsbiler på autobahn. Det er bare å gi seg ende over og nikke med på notene i den tropiske sensommernatten.

Tittellåten trekker frem assosiasjoner til Kung Fu Girls og deres sjarmerende garasjepop fra begynnelsen av nittitallet. Bronco Busters’ smilende format setter rockfoten på plass, og denne offensiven fortsetter ut i andresporet Try Me. Denne viser en noe mer energisk side av bandet, og jentene viser frem flere muskler. Her avsløres det også at Bronco Busters bør kunne appellere til det samme publikummet som svenske Sahara Hotnights har skaffet seg. Ikke fordi begge gruppene består av jenter, men fordi de begge legger vekt på knallsterke melodier i et lettbent rockformat.

Før den tredje låta tar til, hører man at plata skifter side og gir en humoristisk hyllest til vinylplatene. Så kommer da også platas beste spor: 1,2,3 er en virkelig perle av en rocklåt og farer avgårde over anlegget som en Ferrari langs E-18. Enkle temposkifter og kunstpauser hever låta til å bli noe annet enn en typisk rocklåt. Dette minner mer om en oppfinnsom danselåt.

Sistesporet One More Reason To Go er en streit rocklåt som står fint opp mot de tre foregående. Det totale inntrykket man sitter igjen med er utvilsomt positivt.

Bronco Busters har med Hey, Luv! levert et fint vitnesbyrd på sin status som et av landets bedre rockband. Med enkle virkemidler har jentene funnet frem til et uttrykk preget av meloditeft og spilleglede. Og det i større grad enn en polert distanse og decibeltrøkk.

Resultatet er altså svært så forfriskende, og denne anmelder ser virkelig frem til hva mer som dette bandet kan levere ved neste veikryss.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.