Power In Numbers – Dørgende kjedelig fra Jurassic 5

Power In Numbers – Dørgende kjedelig fra Jurassic 5

Gruppa består av Cut Chemist, Nu-Mark, Charli2na, Marc7, Akil og Zaakir, hvorav alle er fra Los Angeles. Debutalbumet Quality Control var derimot en skuffende affære som viste en gruppe uten fremgang. Nå skal de prøve å rette opp feilene med sitt andre album, Power In Numbers.

På forgjengeren viste Jurassic 5 tydelige tendenser til å ha kjørt seg fast i sin «back-in-the-days»-streben. De har dessverre ikke fattet hintet på denne plata heller. Både produksjon og vokalprestasjon er middelmådig, og derfor blir resultatet ekstremt kjedelig. Ingen av de fire rapperne er over gjennomsnittet, og de er i tillegg altfor enkle i sine tekster. Den eneste av dem som en gang hadde en interessant egenskap, var Charli2na da han gjestet på Roots Manuva på hans siste album. Men her blir han faktisk den minst interessante av dem, og blir riktig irriterende etter hvert. Cut Chemist og DJ Nu-Mark sin innsats har heller ikke klart å gjøre dette albumet til en hyggelig opplevelse. Den eneste låta som såvidt duger er What’s Golden. Og når selv den er ganske kjedelig og monoton, sier det seg selv at albumet i sin helhet ikke er mye å rope hurra for.

Power In Numbers er oppsummert noe av det minst innovative som har blitt gitt ut innen rap i år. Gå heller tilbake i platesamlingen og let etter gode gamle klassikere av Schooly D, BDP eller Public Enemy.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.