Leave Them All Behind – Dødelig hastighet

Leave Them All Behind – Dødelig hastighet

I likhet med Puffballs forrige album The Super Commando, er det på dette albumet også fokusert på biler med fart. Mye fart! Bildene i omslaget samt låttitlene på platen og låtene i seg selv vitner om at her blir det gitt bånn gass fra første spor. Her skal det gå fort, og uten sikkerhetsnett, noe som gjennomføres konsekvent gjennom hele albumet.

Til tider går det så fort at man med fordel kunne lagt inn en fartsdump, slik at man får anledning til å roe seg ned såpass at musikken kan sette seg. Men slike tenkepauser unner ikke Puffball oss. Det kjøres fort fra start til mål. Men dessverre overbeviser de nok ikke helt. Det blir for få høydepunkter og for mye som minner om platefyll.

Ved høydepunktene spiller de til gjengjeld Motörhead-musikk like bra som originalene; med røffe gitarriff og gode refrenger. En av grunnene til dette heter Matt From (fra The Let’s Go’s) som har vært med å skrive og produsere alt materialet. Han blir med rette titulert som «5th member» på dette albumet.

De fjorten låtene er som nevnt varierende, med spor nummer sju Outlaw, som det klare høydepunktet. Dette er en låt jeg kommer til å høre mye på og som gjør at jeg sjelden starter platen fra start.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.