Pick It Up, Pass It On – En dårlig ide

Pick It Up, Pass It On – En dårlig ide

Mellom den tredje og femte flasken med whisky bestemte altså The Barrelhouse Brothers seg for å starte bluesband. Ja, du vet, spille noen coverlåter folk flest allerede er mektig lei av. I tillegg har de skrevet noen egne tolvtaktere folket garantert blir fort vil gå lei av.

Ideen, synes de, var så god at de tok med seg en flaske whisky til en mann de kjente eller skyldte penger, som drev et lite plateselskap. I pur glede over whiskyen, bestemte mannen bak det lille selskapet (en veldig gammel mann med rare seksuelle preferanser), at han skulle gi ut Pick It Up, Pass It On.

Denne historien, og ikke minst denne platen, er et bevis på at kombinasjonen whisky, gamle menn som eier små labler og gamle musikere som engang var litt kjent, er en dårlig ide.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.