Heavy Electricity – Slagkraftig metall

Heavy Electricity – Slagkraftig metall

Med et lydbilde som sikter både til Ministrys rasende metall, samt den feedbackinfiserte digitalismen til Atari Teenage Riot, har norske Piledriver et korrekt lydbilde som bør friste de fleste interesserte av hardrock. Dessverre blir det litt monotont etter en håndfull låter da variasjonen ikke er stor nok til å holde interessen på topp under hele plata.

Likevel er det til dels morsomme lyspunkter i melodiene som vitner om at bandet har en del å spille på. Låter som Love You All og Leave Us Alone er rask refrengrockere som minner lytteren på discoelementene i bandets dunderdisco. Dette bryter opp det til tider noe anmassende gitardrivet, og bidrar til at Heavy Electricity ikke faller inn i ren middelmådighet.

Piledriver er et av de eldre bandene i den nyere norske rocken, men de har likevel alltid vært en del av undergrunnen. Jeg er ikke sikker på om de med sin siste utgivelse kommer til å følge Amulet opp i dagslyset. Men det vitner utvilsomt at også disse veteranene har mye liv igjen i årene. Det skal bli interessant å se hva bandet gjør ved neste veiskille.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.