Stop – Appetittvekker fra motorsykkelklubben

Black Rebel Motorcycle Club er altså snart ute med sin nye langspiller Take Them On, On Your Own, og varmer i mellomtiden opp med singlen Stop.

Den viser at B.R.M.C. fortsatt har teken inne med å lage spennende, tung rock. Låta er ikke grensesprengende sett i forhold til det gruppen presenterte på sin langspillerdebut fra noen år tilbake. Lydbildet er fortsatt mørkt og støyete, og det kan med det virke som om de i stedet for å finne opp kruttet på ny, heller konsentrerer seg om å holde det de har tørt.

Det kan med andre ord se ut som at gruppen står på stedet hvil musikalsk sett. Stop kunne likeså gjerne vært et spor på debutskiva. Og den er med det en litt skuffende forsmak for oss som har store forhåpninger den nye platen.

Men det blir uansett spennende å høre om det er noe mer futt i støvlene til disse rockerne når hele albumet kommer. For hvis dette er representativt for skiva som helhet, kan vi vente oss en mørk, tøff i trynet-skive som blir fin å sette på når regnet sannsynligvis begynner å strømme ned fra himmelen igjen.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.