You & I (feat. Pernille Rosendahl) – Trett svensk vokalhouse

You & I (feat. Pernille Rosendahl) – Trett svensk vokalhouse

Tittellåta er ikke stort mer enn helt ok bakgrunnsmusikk. Pernille Rosendahl har en fin stemme som gjør denne Filur-singelen behagelig å høre på. Men det blir ikke spesielt spennende av den grunn.

Dette blir ikke mer enn en låt man ville kunne synes var grei hvis man skulle snuble borti den på radioen. Den mangler flere kvaliteter som kunne gjort den til noe man kunne finne på å kjøpe. For eksempel virker beaten uinspirert, og den generelle sounden kan sies å være utdatert.

Egentlig er det remiksene, som følger med på maksisinglen, som er det mest interessante ved denne utgivelsen. Og best ut av remikskverna kommer Moonbootica-miksen, som har et møkkete og noe grumsete lydbilde. Dette kler Rosendahls vokal bedre enn den fløyelspophousen som preger originalversjonen.

Kan også trekke frem Eric S sin versjon som en forholdsvis hyggelig affære. Han holder på den grooven han hadde på fjorårets You Are Somebody!, og kommer med det unna dette med æren i behold.

Hvis du skulle støte borti denne singelen, må du altså forsikre deg om at det er maksisingelen du kjøper. Og ikke bare den vanlige singelen som bare har to spor, og ikke inkluderer Moonbootica-remiksen som altså er den beste versjonen.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.