Charlie’s Angels: Full Throttle (Original Soundtrack) – Gammelt nytt

Charlie’s Angels: Full Throttle (Original Soundtrack) – Gammelt nytt

Ofte kan man følge en rød tråd gjennom musikken i en film. Det kan for eksempel være sjangermessig, i forhold til tema eller at samme artist går igjen. I noen filmer er til og med hele musikken komponert spesielt for anledningen. En motsetning til dette er samlinger som virker tilfeldig sammensatt. Charlie’s Angels: Full Throttle OST er et skoleeksempel på sistnevnte kategori. Her virker det som om produsentene på måfå har plukket semihits fra forskjellige tiår, smelt dem sammen og håpa på det beste. Selvfølgelig vil helhetsinntrykket av musikken bli annerledes når det ledsages av filmens bilder, men den bør også kunne stå på egen ben.

Den foreløpige listeherjern på plata er Feel Good Time med Pink. R’n’B-dama som konverterte til ”rockchick” har her søkt assistanse i en tredje leir. William Orbit har nemlig miksa denne singelen for henne. Likevel, det ble en ganske vanlig poplåt gitt. Knappe fire minutter og koring i refrenget. Åpningssporet på soundtracket til forrige film (Destiny`s Child: Independent Women), fylte derimot dansegulvene.

Det finnes bare en håndfull nye sanger på denne plata. The Neptunes har produsert en av dem for Nas. Nas’ Angels…The Flyest er dessverre småtreig og overhodet ikke like iørefallende som duoens produkter har for vane å være. Nickelback og Kid Rock bidrar sammen med en rockelåt. Kjedelig den også.

Egentlig er det ikke mye å si om denne plata. Bidragene virker vilkårlig valgt og ikke er utvalget bra, heller. Det er et sammensurium av halvgode sanger med såpass forskjellige artister som Beach Boys, Donna Summer og Bon Jovi. Et lysglimt i vellinga: A Girl Like You med Edwyn Collins. Etter min mening en av de gode singlene tidlig på nittitallet. Men hvordan passer den inn i denne blandinga? Ellers var det litt gøy å høre U Can’t Touch This igjen. Ha-ha-hammertime!

Lina Jagels

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.