Tijuana Mary Y Juana – Tøff surfsingel

Tijuana Mary Y Juana – Tøff surfsingel

Norske Los Plantronics er altså straks ute med sin sine nye langspiller, og denne singelen er ikke overraskende en smakebit fra denne utgivelsen. Albumet er produsert på tolv dager i Don Dons (gitarist i WE, red.anm.) Hangaroundsounds Studios i Oslo.

Og Los Plantronics er tøffe. Det skal de ha! Det skal egentlig godt gjøres å bli så mye annet enn tøff når man spiller meksicanskinspirert griserock med røtter i surf- og trashrock. Blant annet nevner gruppen Ennio Morricone, Billy Strange & His Guitar Orchestra og Duane Eddy & Lee Hazelwood som sterke inspirasjonskilder.

Tijuana Mary Y Juana gir i alle fall sterke signaler om at langspilleren kommer til å bli en eneste lang energisk utblåsning. Denne låta kan nemlig ikke spilles i stykker med sine gnålende gitarer og sin gode surfstemning. Blir man ikke i bedre humør etter dette, kan man ikke ha hørt godt nok etter! En kort karakteristikk av hvordan dette kan oppsummeres er at resultatet er grisefunky fra ende til annen.

Egentlig er det bedre at du loffer ned til en platebutikk og forhåndbestiller platen, enn at jeg prøver å fortelle deg hvor kult dette faktisk er. Og det kommer du uansett til å forstå når du slipper Tijuana Mary Y Juana til i spilleren…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.