Right Where I Need To Be – Greit, men tradisjonelt

Right Where I Need To Be – Greit, men tradisjonelt

Tradisjonell country slik vi har hørt det fra countryens hjemland i de siste ti årene, er i grunnen det mest dekkende for hva Roy Martin fra Høyanger (?) bedriver tiden med.

Han synger med den rette twangen i stemmen og har et backingband bestående av blant annet Tore Andersen, Lars Håvard Haugen (Hellbillies), Knut Hem. Størrelser som Hilde Heltberg og Ottar ‘Big Hand’ Johansen (som også har produsert) i koret, gir sammen med bandet den rette musikalske ballasten.

Låtene er nærmest håndplukket, og blant bidragsyterne finner vi erfarne låtskrivere som Kevin Welch og David Lynn Jones. I tillegg har Knut Hem skrevet en låt i samarbeid med Tore Andersen. Resultatet låter slik det gjør fra utgivelser fra amerikanske likesinnede med en passe dose countryballader og rockere. Og nettopp det er kanskje meningen også?

Innholdet på Right Where I Need To Be låter greit nok, men direkte spennende blir det vel aldri. Til det er låtkvaliteten for ujevn og den musikalske oppskriften for tradisjonell. Roy Martin er likevel å foretrekke framfor dusinvaren og countrydansebanddronningen Heidi Hauge.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.