Synthetic Generation – Tyveri på høylys dag

Synthetic Generation – Tyveri på høylys dag

Deathstars kommer altså fra Sverige, og Synthetic Generation ble sluppet i hjemlandet i 2002. Nå kan altså vi i den ikke-svenske delen av verden også nyte dette verket.

Till Lindeman i Rammstein vil kanskje skvette litt når han hører Synthetic Generation, og muligens begynne å lure på om han sunget på en engelskspråklig cypermetalplate han ikke husker. Lex Icon i Kovenant kan på sin side undre på om noen har pusset litt opp på deres låter.

For Deathstars ligger som antydet et sted mellom disse banda, i et rom som er så trangt at fire slanke rockere strengt tatt ikke får plass der. Dermed blir det både logisk og naturlig at Kovenant faktisk drar Deathstars med seg på turne.

Men jevnt over er Synthetic Generation en veldig kjekk plate, det. Semi-Automatic har æren av å være første låt ut, og er en god kandidat når vi kommer til kåringen av platas beste bidrag. Faktisk svinger samtlige låter godt, men etter hvert får undertegnede litt problemer med å holde den store interessen oppe. Det blir noe ensformig gjennom tolv låter, inkludert bonusspor.

Dersom du liker band som Kovenant, og ikke blir plaget når band inspireres kraftig av andre artister, så er dette absolutt en plate som fortjener å bli spilt mye!

NB! Synthetic Generation er i salg fra november.

Ørjan Skien

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.